Jo on aikaa taas kulunu viime kirjoituksesta. Sinttu on ollut viime torstain jälkeen sairaslomalla, kun sen oikean etujalan lihas on ilmeisesti revähtänyt. Käytiin Sannan ja Brutus-bernin kanssa ensin meren rannalla 1,5h lenkillä ja kotona kun Sinttura oli hetken maannu ja lähti siitä sitten kävelemään niin se ei voinu käyttää etutassua ollenkaan. En ymmärrä mistä se on tullu, kun lenkillä Sinttu ja Brutus oli tosi sievästi, tai ainakin Sinttu oli. Brutushan tykkää juosta kovasti koko ajan :D Oikeastaan vähän ihmettelin miten Sinttu oli niin laiskana, liekkö ollut jotain kipua jalassa jo sillon mut ei sitten näyttänyt sitä mitenkää. Viikonlopun jälkeen Sinttu ei oo enää ontunu, mut pidetään tämä viiikko vielä taukoa että tassu varmasti tulis kuntoon. Oon miettinyt myös sitä, et kunhan tassu paranee niin veisin Sintun hierontaan täällä Raahessa. Ei ainakaan pahasta ois.

Toko on ollut meillä tauolla, koska ollaan ooteltu et treenit siirtyis sisätiloihin ja näin treenipaikka on meit' vähän lähempänä. Nyt sain sitte tietää et treenit järjestetään siellä sisätiloissa ja ilmotinkin meidät heti treeneihin tän viikon keskiviikolle. Jouduin kuitenkin perumaan sen tuon ontumisen takia. Ens viikon tiistaina on sitte seuraavat treenit, jospa sinne päästäisiin sitte viimeinki. :)

Perjantaina mennään Sintun kanssa Pudasjärvellä Tassuterapiaan. Pudiksella on mielenterveysviikko menossa ja perjantaiksi on järjestetty tämä Tassuterapia, jonne ihmiset voi sitten tulla rapsuttelemaan koiria. Mietin eka ilmotanko Sinttua vai ei. Sehän kyllä tykkää ihmisistä ja rapsuista, mut ku se on niin villi eikä pysy paikoillaan. :) Ajattelin että entä jos kukaan ei uskalla sitä rapsuttaa sen takia, mut ilmotin tytön sinne kuitenkin. Ollaan siellä noin tunti, koko tapahtuma siis kestää klo 10-18. Otetaan treenin kannalta siinä mielessä että nyt on tosi hyvä tilaisuus opetella olemaan sievästi kun ihmiset rapsuttaa Sinttua.