Joulu tuli ja meni. Aattona oltiin kotona ja Sinttu sai tavata ihka oikean joulupukin. Sintun mielestä se ei ollut ollenkaan kiva tapaus se pukki. Sille piti eka vähän puhista ja lopulta vähän haukkuakkin, niin outo se oli. :)) Ja suurin syy taisi olla se kun pukin tullessa sattui pieni onnettomuus. Pukin lasit oli pahasti huurussa ja tämä istahti tuolin sijaan lattialle ja Sinttu vähän säikähti sitä. Galleriassa on kuvia jouluaatosta. Sinttu sai pari paketti joissa molemmissa oli puruluita. Pukin vierailusta hieman ihmeissään ollut Sinttu ei illalla oikein malttanut keskittyä pakettien aukaisuun joten mamma sai vähän avustaa.

Mitään kovin kummoista ei jouluaaton jälkeen oo sattunu. Lenkkeilty ollaan ja jonku kerran treenailtu tokoa. Eilen sitten tavattiin koira-aitauksella 7 kuukauden ikäinen berniuros Lenni, viralliselta nimeltään Hexa-Han Xeros. Alkuun Lenni-poikaa vähän jännitti uusi koirakaveri mutta pian ne jo juoksi ja temmelsi ympäri aitausta.

Tänään käytiin koko porukalla Pudasjärven rannalla olevalla laavulla makkaranpaistossa. Oli tosi kiva reissu ja ilmakin suosi. Pari astetta pakkasta, ei satanut ja ihana tähtitaivas kruunasi kaiken. :) Koirat juoksenteli koko reissun ajan laavun lähellä, kerjäten toki välillä osansa makkaroista. Kotona Kata alkoi sitten ihmetellä veriläiskiä siellä täällä lattioita ja alettiin tutkia jokaisen koiran tassut. Sintulta sitten löytyi takatassun anturasta pieni haava, jonka puhdistin ja pistettiin rasvaa. En tiedä oliko lasinsiru vaiko kova hanki syynä, mutta nyt on sukkakin jalassa että rasva pääsee imeytymään. Sinttu yleensä ei kamalan paljoa mitään haavoja tai muuta sellaista yritä nuolla, onneksi. Sinttu ei aristanut tassua ollenkaan, mutta pitää nyt seurata miten se lähtee paranee.

Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta kaikille sekä kiitos kuluneesta vuodesta !!