Viime tiistaina nähtiin pitkästä aikaa Sannaa ja Brutusta Raahessa. Ei oltukkaa joulun jälkeen vielä keretty lenkkeilemään yhdessä, että oli jo aikakin! :) Käytiin meren jäällä kävelee vajaat pari tuntia, koirat sai juosta vapaana. Kivaa oli ja Sinttukin oli lenkin jälkeen melkoisen väsynyt kaveri - niin kuulemma Brutuskin.

Torstaina sitten palailtiin taas Pudikselle, tällä kertaa hiihtoloman viettoon. Loma alkoikin hienosti, sairastuin samana iltana flunssaan. Koirat on suurimmaksi osaksi joutunu nyt vain oleilee. Sinttu käy vähän väliä kattelee että eikö me enää ikinä tehä mitään kivaa ja Saike on aika masis. Sillä on yleensä illalla sellaset omat "iltavillit", mutta nykyään se vain on sen näkönen että "pikku-Saike on unohdettu". Jeti ja Jutta on kun viulun kielet, yhtä kireällä. :) Jutta on heti valmiina ulos ja Jeti keksii omia juttuja. Roskis on mm.jo muutamaan kertaan pengottu jne. Tässä sisällä olen Sintun kanssa vähän tokoillut parina iltana ja ainakin kaveri on intona mukana, kun ei sillä muutakaan aktiviteettiä ole oikein ollut. No mutta toisaalta, ainahan Sinttu innostuu tokosta. :-) Olen kokeillut sille palkaksi vaihtelun vuoksi narupalloa ja sekin tuntuu kelpaavan Sintulle tosi hyvin makupalojen ja patukan lisäksi. Pitkästä aikaa otettiin myös näyttelyhihna taas näkösälle, ettei ihan unohtuis seisomiset jne. Ihan hienosti meni sekin treeni. Huomenna muuten ois täällä ihan näy-treenitkin, saa nähdä tohtiiko vielä lähteä sinne paleltuu, haluttas kyllä.

Jospa tämä pian hellittäs niin voitais palailla normaaliin arkeen. Tänään ajattelin uskaltautua Sintun viemään jonnekki Saiken kanssa juoksemaan, vaikka mun kurkku on vieläki tosi kipeä. Mut eihän mun oo pakko juosta :)) Vien ne varmaanki Tuulijärvelle, siellä on tilaa jäällä juosta ja mä voin kävellä toosi hitaasti.