Käytiin tänään Sintun kanssa Oulussa Akuutissa kuvausreissulla. Silmät tutkittiin terveiksi ja samoin kyynärät. Lonkatkin näytti tosi hyviltä, ainoastaan vasemmassa lonkassa oli jotain lievää muutosta, joten saa nähdä mitkä on sitten siltä osin viralliset tulokset. :) Mutta pääasia että kaikki oli ok, eikä mikään vaikuta meidän puuhasteluihin, vaan voidaan touhuta ihan entiseen malliin ja kokeilla sitäkin agiliitoa. Sinttu torkkuu vieläkin ja eihän tuo nyt mikään ihmekkään. Saike ihmettelee vieressä, että mikäs sen ystävälle on tullu ku se ei jaksa tehdä mitään. :)

Sunnuntaina käytiin reissu Kemijärvellä, kun Katan Jeti oli siellä luonnetestissä. Jetin loppupisteet oli +110 ja hyvinhän se testi pikkujätkällä meni. :)) Oli muutenkin tosi mielenkiintoista katsoa eri rotusten ja luonteisten koirien reagointia testin aikana ja ilmakin oli mitä mainioin. Sinttukin pääsee joskus luonnetestiin, kunhan se ensin muutaman vuoden tuossa kasvaa ja kehittyy. Oltiin Sintun kanssa se edellinen yö Katan luona yökylässä ja lähdettiin ajelee Kemijärveä kohti tosi aikaisin aamulla. Oltiin nukuttu vain muutama tunti, kun eka piti ne viisut muka kattoa ja vaille viisi oli sitte jo herätys. :) Sinttu olikin sitten sunnuntaina illalla kotona tosi väsynyt reissusta, mutta jaksoi se lenkille kuitenkin lähteä. Tutustuttiin Kemijärvellä myös muihin berni-ihmisiin, kun yksi järjestäjistä kävi meidän autolla lukemassa Jetin mikrosirun ja siinä samalla hän näki sitten Sintun nukkumassa autossa. Siinä Sinttu sai sitten kehuja ja ihasteluja ja pian eräs toinenkin järjestäjistä tuli juttelemaan meille kuultuaan että minulla on berni mukana. Oli oikein mukava tutustua uusiin ihmisiin, jotka harrastaa samaa rotua ja jutella berneistä. :)

Nyt sitten odotellaan, että saataisiin tähän Pudasjärven koiraharrastajien uunituoreelle treenikentälle agilityesteille suoja ja päästäisiin sitten Sintun kanssa kokeilemaan agilityä :) Ja voihan siinä kentällä toki muutakin tehdä, esim.tokotella. Lähelläkin se on, melkein naapurissa, joten ei ole pitkä matka hyvälle treenipaikalle!