Alotetaanpas Sintun kuvaustuloksilla, jotka tuli lauantaina ja olihan niitä jo odotettukkin. Tulokset oli onneksi tosi hyvät, molemmat lonkat B ja kyynärät 0. :)) Nyt passaa meillä jatkaa agiliitelyä sun muuta puuhaa hyvillä mielin! Viime treeneissä harjoiteltiin irtoamista. Tehtiin lyhyt rata, jonka lopussa oli kolme hyppyä jonossa ja ajatuksena oli, että Sinttu "irtoaisi" ja lähtisi käskystä hyppäämään kaikki ne kolme estettä ilman että juoksen koko ajan vieressä ja käsken hyppäämään. Sintulla sujui tämä tosi hienosti ja vauhtiakin löytyi lämpimästä ilmasta huolimatta. Radan lopussa Sinttua odotti Kata pienen pehmokissan kanssa ja Sinttu sai sitten palkaksi hyvästä suorituksesta retuuttaa pientä kisua. Tehtiin tämä treeni vain kahdesti, koska se meni niin hienosti ja oli niin lämmintä.

Sunnuntaina aamulla lähdettiin ajelee Tornioon kattoo agilityn SM-kisoja. Viiden tunnin yöunien jälkeen tuntu hiukan hölmöltä lähteminen, mutta illalla ei kaduttanu kyllä ollenkaa! Oli tosi hienoa nähdä kaikki Suomen huiput siellä ohjaamassa ja siinä nähtiin taas kuinka herkkä laji se agility onkaan. Katsomossa oli menoa ja meteliä, mikäs sen kivempaa on :) Mahtavaa että noinkin pohjoiseen saatiin kisat, ei ois muuten itellä varmaan tullu lähettyä. Satu oli Raahesta tullut myös kattoo kisoja ja mukana oli heidän uusin tulokas, 9 viikkoinen kroatianpaimenkoira Monni (Tuus Kuhnusarvio). Oli kiva nähdä pitkästä aikaa Satua ja Monni oli niin pieni ja suloinen, että nyt ei passaa nähä ennää yhtää pentua tai minä meen ja ostan Sintulle kaverin...*hehheh* Sinttu vietti päivän kotiväen huomassa :)

Agilityn SM-kisat Torniossa. Maxi-luokan finaali alkamassa.

Tänään käytiin metsälenkillä Kirkolla päin. Aamusta oli täällä melko lämmin ilma, joten venytin lenkkeilyt iltaan. Silti Sinttu oli melko lämpimissään lenkillä, mutta uimaan ei nyt menty. Itikoita riitti taas ja huomasinkin eilen illalla että Sintulta on mahasta melko mukavasti mäkäräiset syöny sitä. Lenkin jälkeen piti hakea kesän ekat pehmikset ja Sinttuki sai muutaman lipaisun verran maistella mansikkapehmistä :) Hyvää oli!

Sinttu pääsee loppuviikosta pesulle, kun sunnuntaina on pitkästä aikaa meillä näyttely edessä Rovaniemellä. Mukavaa viedä likka kehään, kun sillä on kerrankin turkkia. Ei tarvi ihan karvatonta koiraa esittää, niin ku Helsingissä ja Kajaanissa :) Ouluun Sinttu menee sitte heinäkuussa vain sunnuntaina kehään, lauantai jää meillä väliin. Jospa sitä joskus vois sitte ilmotella molemmille päiville sinne, mut nyt ei voinu.