Palattiin juuri Sintun kans Seinäjoen reissulta, saa nähdä saako tässä väsyneenä kirjotettua mitään järkevää... Yritetään kumminki.

Lähdettiin siis aamulla viideltä ajelemaan kohti Seinäjokea Satun ja Kaitsun kyydillä. Sinttu matkusti hienosti, luulin että se ois vähän stressannu uutta autoa jne. mut ei. Perillä oltiin ennen yhdeksää ja koko Seinäjoki Areena oli jo siihen mennessä aika täyteen buukattu. Jouduttiin jättämään koirien häkit aika kauas meidän kehästä, joten tuli tehtyä melkein päivän lenkki siinä samalla, kun juoksi häkin ja kehän väliä sen verran monesti päivän aikana. Sinttu otti taas rennosti ja nukkui kiltisti häkissä niin kauan että tuli meidän vuoro mennä kehään. Tuomari oli tosi perusteellinen ja erit oli tiukassa. Bernikehä kesti aika kauan, kun yhdeksältä se noin alkoi ja vasta iltapäivällä oli kaikki bernit arvosteltu. Sinttu sai tulokseksi EH2, mihin olen tosi tyytyväinen!  Ja varsinkin arvosteluun saa olla vain tyytyväinen, se oli oikeen hyvä.  

Ennen kotimatkaa treffattiin Seinäjoki Areenan pihalla Sintun molemmat sisarukset Iita ja Peetu. Oli hienoa nähdä koko kolmikko rinnakkain!! On ne kaikki erilaisia, mutta silti niissä on niin paljon samoja piirteitä ja samaa näköä! Hienoja koiria kaikki kolme!!

Tässä koko Ragdolls C-pentue, melkein 2 vuotta. Vasemmalta Iita, Sinttu ja Peetu.

Lisää kuvia tapaamisesta tulossa galleriaan lähiaikoina!