Vuoden näyttelyt on siis korkattu, kun tammikuun 9.päivä oli Kajaanissa perinteinen kansainvälinen koiranäyttely. Sinttu aloitti sopivasti ennen näyttelyä karvanlähdön, joten en uskaltanut neitiä alkaa pesemään. Muuten ois kaikki karvat jääneet kylppärin lattialle. Turkin pesemättömyys ei kuitenkaan taaskaan sijoitukseen vaikuttanut (Sinttu on pesty viimeksi joskus alkusyksystä), tuloksena eri ja avoimessa luokassa kolmonen. Arvostelu oli hyvä. Eli oli hieno reissu taas!  Hienointa reissulla oli Sintun velipuolen Hanskin valioituminen! Onnea vielä Päivi, Hanski+muu poppoo! Sinttu oli myös mukana kasvattajaluokassa edustamassa Ragdolls-kenneliä ja siinäkin meni jälleen hienosti! Oli myös mukava nähdä taas Iita-siskoa ja muita!

Uusi FI MVA Ragdolls Blue-Chip "Hanski" kehässä. Suurin osa kuvista oli taas tätä ykköslaatua, niin kuin näkee...

Sinttu (Ragdolls Cinderella) ja Iita-sisko (Ragdolls Cotton Candy) kehässä.

Näyttelyn jälkeen meidän joululoma Pudasjärvellä loppuikin ja lähdimme seuraavana päivänä Raaheen päin. Kävimme mutkan Tyrnävällä, missä Sinttu ja Jeti pääsi hierontaan ja sieltä jatkettiin sitten Raaheen. Sintulla oli koko viikon kämpällä seuraa, kun Kata jäi meille kylään. Neidin ei tarvinnut olla yksin, niinkuin normaalisti minun ollessa koulussa ja lenkeilläkin oli aina kavereita, joiden kanssa revitellä pitkin metsiä. Ensi viikolla yritetään Sintun kanssa päästä Katrille tokotreeneihin, taukoa kun on ollut jo ihan riittävästi niistä puuhista. Itsekseen ollaan silloin tällöin treenailtu, mutta onhan se ihan eri juttu treenata kun on ohjaaja.

Tämä viikonloppu ollaan Sintun kanssa kotona Pudasjärvellä. Eilen kävimme lenkillä  Annin ja Ronan kanssa. Pikku-dobberi oli saanut jalkoja sitten viime näkemän ja paljon reippaampikin se oli. Ahkerasti kiusasi Sinttua ja lenkin lopuksi annettiinkin koirien vähän leikkiä keskenään irti. Sen olen huomannut, että sinttu osaa olla sievästi pentujen kanssa, vaikka usein minusta tuntuu ettei se tajua ollenkaan omaa kokoaan... :)