Opetin Sintulle tosi hyvän tavan, haukkumisen. Sinttu on aina ollut aika hiljainen kaveri, joten päätin kokeilla opettaa neidin haukkumaan käskystä. Myönnetään, ettei se nyt aivan sormia napsauttamalla hauku, mutta haukkuu kuitenkin, kun sitä hiukan yllyttää...fiksua, eikö!  No tässä eräänä päivänä oltiin Tuulijärven jäällä ja koetin ottaa sitten kuvia neidistä haukkumassa. Tässä päivän kuva-antia.

 

 

Oli todellakin fiksua opettaa koira haukkumaan. Meidän aamupissitykset Raahessa menee normaalisti niin, että vien Sintun hihnassa autotien yli ja päästän neidin sitten irti. Sinttu kipittää metsään tarpeilleen, mutta eräänä aamuna kun ei hätä ollutkaan niin hurja, päätti Sinttu näyttää mammalle, että osataan sitä ilman käskyjäki haukkua. Siinä se seisoi tien vieressä lumikasan päällä ja haukkua louskutti. Mulla oli vielä kiire kouluun. Oisittepa nähny kuinka sen häntä heilui! Niin että ainakin toisella meistä oli kivaa. :))

Seuraavaksi pitäis opettaa Sinttu pitämään MAKKARAA suussa sitä SYÖMÄTTÄ. Itse asiassa tästä tuli lyötyä leikkiemielisesti jopa vetoakin....  Haastetta ei tule puuttumaan tässä tempussa, nimittäin luulen, että Sinttu hotkaisee makkarat kokonaisena nieluun ennen kuin kerkeän kissaakaan sanomaan. Mut hauskaa tulee ainakin olemaan!