Vihdoin on taas aikaa istahtaa hetkeksi koneelle ja päivitellä kotisivuja sekä kirjoitella kuulumisia lyhyesti. Olemme nyt muuttaneet Sintun kanssa takaisin Pudasjärvelle. Minulla alkaa pian harjoittelu, jonka siis suoritan täällä Pudasjärvellä, joten ainakin seuraavat kuusi kuukautta asustellaan tutuissa kotimaisemissa.  Meidän kaverit jäi valitettavasti Raaheen ja heitä meillä onkin jo nyt ikävä... Toivottavasti nähdään kaikkia taas pian ja jos liikutte näillä korkeuksilla, niin niitä auton jarruja pitää muistaa sitten tässä kohtaa käyttää!  

Eilen sain vahvistuksen, että pääsimme Sintun kanssa mukaan epäviralliseen tokokokeeseen 12.3 Ouluun. Mahduimme onneksi vieläpä alo-luokkaan, joten saamme arvokasta kokemusta ja harjoitusta koetilanteesta viimeinkin! Olen nimittäin katsellut jo pidemmän aikaa näitä möllikisoja, mutta aina olen huomannut kokeet liian myöhään. Onneksi nyt kuitenkin mahduimme mukaan ja toivotaan ettei Sinttu aloita juoksujaan ennen sitä. 

Tähän loppuun vielä kuvia viime perjantailta, kun kävimme Raahessa meren jäällä lenkkeilemässä. Mukana olivat Marika ja Bettiina, Carita ja bernit Ninni ja Tiitu (Bollbölen Passe-Partout) sekä tietysti minä ja Sinttu. Lähdimme Mikonkarin rannasta liikenteeseen, siellä kun on tarpeeksi rauhallista antaa koirien riehua ja revitellä. Sinttu oli ihan villinä, johtuen edellisen päivän vapaasta, joka taas pidettiin hieronnan vuoksi. Kaikki kuvat on ottanut Marika - kiitos!

 

Ninni ajattaa Sinttua.

 

Ninni kiitää!

 

Vasemmalla Ninni ja hippasilla Sinttu ja Tiitu. Tiitulla on ikää vasta 6kk.

 

Sinttu ja Bettiina.

Tässä sama parivaljakko kuin edellisessä kuvassa. Marikan kamerasta loppui akku, joten emme valitettavasti kerenneet ottaa yhteiskuvaa koirista. Omalla puhelimellani nyt jotain räpsin, mutta kuvat on vielä puhelimessa eikä ne taida olla kovin hyviä laadultaan muutenkaan.