Meidän blogimme sai ensimmäisen tunnustuksen Sintun tytöltä Fannilta ja tämän omistajalta Jenniltä :) Tunnustukseen kuuluu, että tunnustuksen saanut

1. Kiittää tunnustuksen antajaa.

2. Antaa tunnustuksen kahdeksalle bloggaajalle.

3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kertoo kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.
 
Heti alkuun hurjasti kiitoksia Fannille ja Jennille tästä tunnustuksesta! Tuntuu tietysti hienolle saada meidänkin blogille ensimmäinen tunnustus :)) Me jaamme tunnustukset seuraaville viidelle blogille (kolme puuttuu, koska en keksi näin yhtäkkiä muita blogeja, joita tulee seurattua lukuunottamatta tunnustuksen antajaa):
 
 
 
 

Clan Aragorn

Sitten vielä kahdeksan satunnaista asiaa meidän blogin tähdistä eli Sintusta ja Viljasta.

1) Sinttu arvostaa todella paljon omaa rauhaa. Viljan mielestä on vain parempi mitä kovempaa meno on.

2) Sinttu rakastaa uimista, mutta inhoaa sadetta ja rapakoita. Viljaa ei lätäköt hidasta, uimista pikkuinen ei ole vielä kokeillut.

3) Sinttu nauttii suuresti mamman vieressä köllimisestä aamuisin. Vilja ei vielä oikein malta olla rapsuteltavana, jos se saa luvan tulla mamman viereen. Pikkuinen aloittaa useimmiten heti "sänkyrallin" tai keksii jotain muuta omaa kivaa.

4) Sintun suurinta herkkua on ehdottomasti hirvenluut. Viljalle menee ihan kaikki, jopa havunneulaset ja koivunlehdet.

5) Sintulla on kaksi lempitemppua, joista se suorastaan villiintyy kun sen pyytää tekemään nämä. Toinen tempuista on "markka" (maahan ja siitä kierähtää ympäri) ja toinen on "ympäri" (kiertää myötäpäivään ympäri). Vilja taas osaa liudan omia temppujaan, joista sekin villiintyy. Näitä temppuja ovat mm.ruoanryöstö, luutun varastaminen, naapureiden pihan tutkiminen mamman selän takana jne.

6) Sinttu inhoaa siivouspäiviä ja niinä päivinä se hakeutuu niin syrjäiseen paikkaan kuin mahdollista. Yleensä Sinttu pääseekin siivousta pakoon pihalle hirvenluun kanssa. Vilja haluaisi aina auttaa siivouksessa, etenkin lattioiden luutuamisessa.

7) Ennen Viljan muuttoa meille, Sinttu oli aika nirso kaveri. Nykyään Sinttu on huomannut, että omat ruoat kannattaa syödä tai ne päätyvät suurella todennäköisyydellä pikkubernin vatsaan.

8) Sinttu painii usein lenkeillä Viljan kanssa, mutta sisällä ei Sintun mielestä vaan kertakaikkiaan voi painia.

Kiitos vielä tunnustuksesta Jenni ja Fanni! :)