Joulu vilahti taas hurjaa vauhtia ohi. Perinteisesti Joulupukki löysi jälleen tiensä myös meille.  Koirista vain Vilja sai jäädä vastaanottamaan Pukkia, muut odottelivat vierailun ajan toisessa huoneessa. Vilja olikin Joulupukin vierailusta alkuun innoissaan ja nuuski tulijaa uteliaasti ja tarkasti. Häntä heilui lujaa, mutta pian Vilja totesi, että eipä tuo kovin kummoinen ukkeli ole, joten olkoon. Lahjoista päätellen molemmat bernitytöt ja myös Saike olivat olleet kilttejä koiruuksia.

 

"Kuka sä oot?"

 

Vilja kuuntelee tarkkaan keskustelua Pukin kanssa.

 

"Mitähän tuolla säkissä on?"

 

"Saankohan minäkin jotain...?"

 

Sinttu avaa omaa pakettiaan.

 

 

Vilja ei heti älynnyt paketin avaamista. Kun pakettiin teki pienen reiän, josta nilkkaluu ihanasti tuoksui, Vilja repi paketin nopeasti auki.

Näyttää maistuvan hyvin

Kuten kuvistakin näkee, matot ovat viimein päässeet lattioille. Kyllä Vilja kokeili jonkun kerran, josko matoille saisi tarpeensa tehdä, mutta onneksi tuo vaihe meni parissa päivässä ohi. Toivotaan, että yhtä hienosti jatkuu!  

Uusi vuosi lähestyy kovaa vauhtia. Saapa nähdä miten Vilja reagoi paukkeeseen. Sintun kanssa vuosi on aina vaihtunut kivuttomasti. Sinttu kun keskittyy vain vetelemään hirsiä eikä tunnu sisällä talossa välittävän rakettien paukkeesta mitään. Toivottavasti Viljan kanssa on yhtä helppoa. 

"Lähestyy hetki vuoden uuden, uusia kokemuksia luvassa luulen. Hetkiä elettäväksi ja lupauksia lunastettavaksi!"

Kiitos kaikille tutuille ja ystäville kuluneesta vuodesta. Toivotamme bernityttöjen kanssa onnea ja menestystä jokaiselle tulevaan vuoteen 2012!!