Aivan ihanaa, kun näin pakkaspäivinä on aurinko paistanut! Minä ainakin oon nauttinu täysillä, vaikka kylmä onkin. Huonoja kelejähän kun ei ole olemassa, on vain huonosti pukeutuvia ihmisiä  Koirat nauttivat myös metsälenkeistä kylmemmälläkin ilmalla. Hiukan tytöt ovat tassuja nostelleet, mikä on aikamoinen ihme kun miettii esim.viime talven pakkasia, jolloin Sinttu ei nostanut yli -30 pakkasissakaan kertaakaan tassuja. Nyt en ole edes tassukarvoja tytöiltä leikellyt ja silti ovat enemmän nostelleet tassuja. Liekkö lämmin syksy ja alkutalvi vaikuttaisivat tuohon, en tiedä. No, mutta silti me kyllä lenkkeillä taretaan ja aina yhtä innoissaan on tytöt ulos lähdössä. Alla yhdeltä lenkiltä kuvia.

 

Jolkottelua.

 

 

 

 

Vilja on ihana lenkeillä. Se ei kauas irtoa ja käy säännöllisesti tarkistamassa missä mamma menee. Vilja kulkee hirmu hyvin mukana sen kummemmin huolehtimatta. Tässäkin tulossa luokse, vauhdilla tietenkin!

 

Sinttura mulkoilee. Sinttu joutui odottelemaan hetken hitaampia, tässä ilme. Sinttu kun on nyt juoksussa, niin lenkeillä sen mielestä pitäisi edetä koko ajan eteenpäin reippaasti.  Neiti on jo pari kertaa ihan kuurona vain lähtenyt menemään omille teilleen välittämättä mitään mun huudoista. Normaalisti se ei kyllä karkaa mihinkään, vaan sitä saa suorastaan hoputtaa liikkumaan...

 

Vilja perushommissa, tonkimassa kaikkea ihanaa, mitä lumi on voinut kätkeä.

 

Jäätynyttä heinää, nam.

 

 

Vilja-tyttönen on kerennyt jo 6,5 kuukauden ikään.

 

Ensin Vilja aikansa härnää Sinttua...

 

...näin...

 

...jonka seurauksena jopa Sinttukin joskus suuttuu! Ja viimein Viljakin uskoo...

 

...hetken!

 

Sinttu tulossa herkkuja hakemaan!

Ai että Sinttu on ihana muhkupallero