Mökki on saanut viime kesästä maalia pintaan. Rannassa on aivan ihana rantasauna, tuolla sitä rentoutuu!

Viime vuonna vietimme juhannuksen Väätäjälammella sähköttömässä mökissä. Ihastuimme tuolloin paikkaan niin kovasti, että vietimme myös tämän kesän juhannuksen tuolla samaisessa mökissä. Viljalla ja Sintulla oli tosin juoksut pahimmoilleen juuri juhannuksena, joten tytöt eivät päässeet silloin ollenkaan mökkeilemään. Eilen kävimme viettämässä taas iltaa Väätäjälammella ja nyt pääsi bernitytötkin mukaan. Kyllä tytöt nautti, kun sai juosta ja touhuta mielin määrin! Viljalla oli kovasti puuhaa ja Reinon kanssa ne juoksentelivat ja painivat pitkin maita ja mantuja mökin lähellä.

Reino ja Vilja

Sinttu touhusi rannalla omiaan ja ui aina, kun joku vain kehtasi heittää sille veteen jotain haettavaa. Muutoin Sinttu keskittyi torkkumaan milloin missäkin, mökin portailla tai nuotion ääressä pihalla, hietikolla rannassa tai sisällä mökissä. Viljakin muuten ui nyt sitten ensimmäisen kerran  Olin palaamassa soutamasta takaisin rantaan ja Viljalle oli jo ehtinyt tulla kova ikävä, joten se päätti hypätä laiturin päästä veteen mammaa vastaan. Ihan pystyssä se ui, mutta pinnalla pysyi kuitenkin.  Veneelle asti Vilja ui ja koetti myös kiivetä kyytiin, vaan tyytyi sitten uimaan rantaan veneen vieressä. Uudelleen se ei uimaan enää mennyt, mutta nyt se on sitten oikeasti uinuit, ainakin kerran.

Sinttu terassilla lepäilemässä uinnin jälkeen.

Että minä niin tykkään tuosta Väätäjälammesta. Päivä ja ilta kului nopeasti soutaen lammella narraten kaloja, saunoen, grillaten, syöden, aurinkoa ottaen jne. Sää suosi tällä kertaa, oli nimittäin todella lämmintä ja tuuli sopivasti ettei mitään ötököitäkään näkynyt missään. Tuonne palataan pian uudelleen...pakko!

 

Pihvit valmiina, nam nam!