Käytiin torstaina iltapäivällä porukalla makkaranpaistossa Pudasjärven rannalla olevalla laavulla. Sinttu ja Saike oli koirista mukana, isot jäi tällä kertaa kotiin. :) Pennuilla oli tosi hauskaa kun ne juoksi ja temmelsi väliin kahdestaan ja väliin poikien kanssa. Aleksilla katkesi makkara kun se sitä paistoi ja sitten lähti kuljeksimaan. Ei tarvi kahdesti arvata kuka sen hotkaisi melko vinhaa vauhtia, Sinttu tietenkin. Ja sen jälkeen sitä ei nuotion läheltä saanu kovin kauaksi. Se vahti makkaranpaistajia jos vaikka lisää herkkua sille tipahtaisi :)

Viikonloppuna on ollut tavallista hiljaisempaa, kun Kata on ollut Sodankylässä ja Jeti ja Saike on sillä mukana siellä. Sinttu ja Jutta on olleet kahdestaan kotosalla. Eilen käytiin iltapäivällä hihnalenkillä ja oli kyllä niin mahtavaa! Aurinko paisto ja se kai jo lämmittikin mukavasti ja Sinttukin oli jotenki kummallisen iloinen ;) Jutta kulki äitin ja Teemun mukana, ne on himolenkkeilijöitä niin me jäätiin heti vähän jälkeen. Ihmisiäki tuli nyt vastaan, samoten toisia koiriaki näky. Ensimmäisten ohikulkijoiden luo Sinttu pääsi vähän karkaamaan (sattuvat olemaan meidän naapureita, jotka on tässä pari kertaa meillä käyny Saikea ja Sinttua katsomassa), mutta seuraavat typsy ohitti hienosti.

Tänään me päästiin viimeinkin sitten Rimmille koira-aitaukselle koiratapaamiseen. Ne on meiltä menny vähän ohi tähän asti syystä tai toisesta mutta nyt vein Sintun sinne. Jutta joutui jäämään kotiin, kun se ei oikeen tuu toimeen vieraiden koirien kanssa. Oltiin Sintun kanssa ekoja aitauksella, mutta pian sinne ilmaantui viiden kuukauden ikäinen dobberityttö Eeva. Sintun mielestä se oli tosi kiva tyttö, sen kanssa oli hauskaa leikkiä. :) Sitten odoteltiin vähän aikaa kunnes kultsut Hertta ja Siiri saapuivat näitä pentuja paimentamaan. Lopuksi tulivat vielä Mimmi ja Donna ja sitten sammarinpentu Minttu. Pentuja oli siis nyt aika mukavasti ja kaikki suurin piirtein saman ikäisiä. Kivaa oli, Sinttu leikki nyt ihan täysillä siellä muiden kans! Väliin se tosin aina vetäytyi syrjempään, kun muut piti niin kovaa meteliä tai muuten riehuivat liian kovasti Sintun mielestä. :)