Viime viikonloppuna oltiin Pudiksella Sintturan kanssa ja siellä meillä oli treenikalenterissa luvassa perjantaina jäljestystä ja lauantaina agilityä. Käytiinpä lauantaina pyörähtää pikaisesti myös mätsärissä ja se meni hienosti kun Sinttu oli punaisten toinen omassa luokassaan.

Tämä viikonloppu ollaan oltu Raahessa ja tänään lähdettiin sitten Käpälämäkeen Satun ja Myyrän kaveriksi treenailee agilityä. Yhden maissa lähdettiin kävelemään ja vaille kaks oltiin perillä. Muita ootellessa vähän tokoteltiin ensin. Sinttu meni hienosti, ehkä olisi hieman saanut enemmän sitä innostaa mut hyvin se teki mitä pitikin. Treenailtiin käännöksiä, seuraamisia ja paikkamakuuta. Muita ei treenailemaan kuulunu, joten alettiin kahdestaan kantaa esteitä kentälle. Just ku oltiin esteet saatu kentälle, ilmaantui paikalle kolmaskin treenaaja. Ihmeen vähän olti silti porukkaa paikalla.

Sintun kans otettiin ensin keinua. Uus keinu ei jännittäny Sinttua juurikaan, vaan se meni kaikenkaikkiaan hienosti. Luulin, että se ois enemmän sitä pelänny, mut hyvä et ei. Rengasta se vähän pelkäs, kun se on niin erilainen ku Pudiksella, mutta kyllä sekin saatiin lopulta sujumaan suht.hyvin :) Satu lainasi välillä Sinttua ja kävi sen kanssa pyörimässä hieman kentällä ja hienosti meni! Otettiin myös muutama hyppy ja putkea.

Sintulla on muuten keskiviikosta lähtien ollu jotain pientä "vikaa" ilmeisesti oikeassa etutassussa. Se nimittäin lenkin jälkeen "könähti" sillon keskiviikkona makaamaan ja minusta näytti niinku se tassu ois vääntyny ja Sinttu ulahti. No ei tämä vielä niinkään, mutta kun seuraavana päivänä tulin koulusta ja Sinttu oli taas tietenki niin innoissaan ja se hyppäsi mun sängylle, niin se oe-tassu jäi päiväpeitteeseen kiinni ja vääntyi ja taas Sinttu vingahti. Sinttu ei muuten onnu tai varo sitä tassua enkä ole mitään löytänyt anturoista, kynsistä tai muualta. No illaksi oltiin Sannan ja Brutuksen kans sovittu lenkki ja heti ulkona sanoin Sannalle et katotaan onko meistä lenkille, et jos Sinttu varoo/ontuu tassuaan tai vingahtaa niin me ei voida lähtee. No ei koko lenkin aikana mitään. Sinttu liikkuu ihan normaalisti eikä se ulahtanu missään vaiheessa. Lenkin jälkeen tuossa pihalla, kun Sanna odotteli kyytiä ja juteltiin, Sinttu päätti vähän leikkiä Brutuksen kans ja se anto pojan maistaa oikeeta suoraa. Saman tien kun se mätkäs sillä tassulla Brutusta, se ulahti aika kovaäänisesti, mut ei taaskaa sen jälkeen ihan mitään. Ei ontumisia, ei mitään. Eilen meni koko päivä ettei se ulahtanut kertaakaa ja aattelin että no kyllä me voidaan mennä lauantaina agilityyn jos ei tilanne huonone. Ja eihän se huonontunu. Tänään vasta treenien jälkeen, kun Sinttu yritti painia Myyrän kans ja siinä nujutessa sattui jotain, Sinttu vingahti taas. Toisen kerran se vingahti kotimatkalla, kun ne Myyrän kanssa juoksi meitä kohti. Ne oli just sillä hetkellä puskan takana, et en nähny mitä sattu tai sattuko mitään.... Mut mikähän tuota neitiä nyt sitte vaivaa? Just päästiin niistä anturahaavoista eroon.... Mut se on kummallista kun se ei varo ollenkaa tuota jalkaa vaan se ulahtaa vain joissain tietyissä tilanteissa enkä ole keksinyt mitään selvää yhteyttäkään noiden kaikkien tilanteiden välillä. Tai onko se yhteys se, et se tassu menee johonkin vähän epänormaalimpaan asentoon, en tiedä. Ihan selvästi se ei siis koko aikaa ole kipeä, kun Sinttu tuollain leikkiessä mätkii kavereitaan tassuillaan ja sitten ulahtaa ku käy kipeää. Noissaki agitreeneissä Sinttu hyppäsi ihan puhtaasti eikä siinä ollut mitään eroa tavalliseen treeniin. Mut vähänkö nyt silti mietityttää et no mikä tuo on ja kärsiikö mun lenkittää ihan normisti ja treenata? Mennäkkö vaan koiran ehdoilla eli kun se ei varo niin kärsii lenkkeillä vai miten... Pitää silti seurata tilannetta ja jos ei parane pian kokonaan tai yhtää pahenee, niin sit mennään kyllä tutkituttaa tuo tassu.