Tänään oli Haukiputaalla ryhmänäyttely ja tuomarina berneillä oli Jari Laakso. Päätin tänään kokeilla esittää Sinttua vähän erilailla kuin aikaisemmin. Seisotin Sinttua vapaammin enkä pitänytkään koko ajan pannasta kiinni, niinkuin ennen ja taidanpa esittää sen jatkossakin tällä "uudella tavalla"...  Minun mielestäni Sinttu seisoi paljon ryhdikkäämmin, kun sitä seisotti vapaasti ja kun olin sen edessä, enkä vieressä. Kehän nurmipohja meinasi ällöttää Sinttua, mutta sehän ei uutta ole. Välillä neiti muka huomasi jonkin kohdan siinä nurmella, jossa ei kertakaikkiaan vaan voinut seisoa tai juosta yli, joten väistelemiseksi meni välillä. Silti kaikenkaikkiaan Sinttu meni tosi hienosti ja oli lopulta avoimen luokan neljäs ja sai SA:n!! Tuomaria ei voi kuin kehua, oli oikein mukava ja rento ja perusteli todella hyvin valintansa ja päätöksensä. Ja kylläpä sai juosta, huhhuh!  Ilmoitin Sintun Tornion erkkaria vastaavaan sekä Kajaaniin ryhmänäyttelyyn elokuulle. Elokuulle on vielä joku toinenkin näyttely mietinnässä, ehkä joko Kokkolan tai Suonenjoen ryhmis - katsotaan...

Avoimen luokan kilpailuluokan neljä parasta narttua järjestyksessä vasemmalta: Alpweiden Golden Jackpot, Riccarron Noa Noa, Alpweiden Ömeising ja Ragdolls Cinderella.

Näyttelyn jälkeen kävimme katsomassa vepe-koetta. Oli mielenkiintoista nähdä livenä tämäkin laji, tiedä vaikka jos sitä joskus itsekkin voisi kokeilla  Sinttukin pääsi vielä hieman uiskentelemaan ennen kotimatkaa.