Minulla alkoi loma ja tottahan sitä lähdettiin pitkästä aikaa siskon luokse Juvalle reissuun. Sintun ja Freddyn (Bertiers Forward) poika Alex asustelee Juvan lähellä Mikkelissä, joten lauantaisen ostosreissun lomassa tapasimme Alexin. Viimeksi olen pojan nähnyt, kun se oli ihan pieni ja vielä alle luovutusiän, joten oli hienoa nähdä millainen Alexista on kasvanut. Fiksu ja komea poika siitä on kyllä tullut, ei voi muuta sanoa!  Tuttuja ilmeitä ja piirteitä oli todellakin havaittavissa ja olemuksessakin oli paljon äitiään. Ihana hurmuri! Alla pari kuvaa Alexista.

Kotimatkalla meillä oli Kajaanissa vielä ryhmänäyttely, missä Sintulla meni taas hienosti. Sinttu sai ERI:n, sijoittui kolmanneksi kilpailuluokassa saaden SA:n ja vielä PN-kehässä Sinttu sijoittui neljänneksi!!  Arvostelu oli todella hyvä! Näyttelyn jälkeen käväisimme Sintun siskon Iitan (Ragdolls Cotton Candy) luona kylässä. Ihania kyllä nuo siskokset ja niin samannäköisiä ja käyttäytyvätkin samalla tavalla Välillä siskokset jopa intoutuivat juoksentelemaan ja leikkimään ja lopuksi asettuivat hienosti poseeraamaan kameralle.  

Iita ja Sinttu


Leikitään!!


Iita makoilemassa ja Sinttu istuskelemassa.


Sintun tyttö Fanni olisi myös ollut Kajaanissa, mutta tällä kertaa tapaaminen ei valitettavasti onnistunut, kiitos mun kyytiläisten...   Osa kyytiläisistä alkoi olla sitä mieltä, että kotiin olis jo päästävä... No toivottavasti nähtäisiin Fannikin pian, viime kerrasta kun on aikaa!