Tänään käytiin Rovaniemellä piiitkästä aikaa näyttelyssä. Lähdettiin aamulla puoli seitsemän aikaan liikenteeseen. Kerrankin sai rauhassa ajella näyttelypaikalle! Mukaan kannustusjoukoiksi lähti Eena, Emilia, Aleksi ja Kata. Jeti pääsi myös mukaan turistikoiraksi. Perillä löydettiin heti hyvä paikka häkille ihan kehän vierestä ja aurinkokin jäi meidän taakse kuvaamista ajatellen. Tosin eipä tuo aurinko liiaksi päässyt paistelemaan ja kun vielä tuuli mukavan koleasti, niin vilu meinasi iskeä. Sintulla oli ennen kehää virtaa ja se meinasikin pistää hiukan leikiksi koko touhun taas. Aleksikin sai lentää retkituolin kanssa, kun Sinttu hiukkasen meinasi innostua. :))

Sintun vuoro tuli ja nyt tyttö olikin sitten ekaa kertaa nuorten luokassa. Sinttu esiintyi tosi hienosti! Me ei viime aikoina edes paljoa olla harjoiteltu esiintymistä, mutta silti Sinttu seisoi niin kiltisti paikoillaan ja varmaan ekaa kertaa se malttoi olla noin kauan samassa asennossaki. Mamma oli tästä kyllä niiin mielissään;) Tulokseksi Sinttu sai lopulta NUO EH2. Mä oon vissiin liikaa juoksuttanu Sinttua ku ne tuomarit meinaa olla sitä mieltä ettei Sintulla oo muka tarpeeksi jalkoja, heh. d010.gif  No joo, onhan Sinttu aika vahvan oloinen tyttö, varsinkin kun turkki on nyt niin muhku ja sitä korkeuttahan ei liiaksi asti tytöllä kyllä ole. :)

Oltiin vielä mukana Ragdolls-kennelin kasvattajaryhmässä ja tosi hienosti meni sekin. Tuloksena oli ROP-kasvattajaryhmä!!! Onnea Satulle tosi tosi paljon!! Ja onnea myös Maren VSP-sijoituksesta sekä Hanskin toisesta sertistä!! Onnittelut sertistä myös tietenkin Hanskin kotiväelle!! e016.gifHieno päivä oli!