Helmikuuta jo mennään. Sintun kanssa ollaan taas vaihteeksi Pudiksella päin, koko ensi viikko lomaillaan täällä kun emännällä on koulusta vapaata. Tänään käytiin Tuulijärven jäällä koko lauman kanssa lenkkeilemässä ja koirathan paineli hulluna! Otettiin mukaan sellainen karvainen lelu, joka saikin kovaa kyytiä ja neljässä osassa se sitten tuotiin lopulta kotiin. Nauru Kamerakin oli mukana, kunhan joutaa niin koitanpa saada kuvia galleriaan koiruuksien hauskanpidosta. Nyt Sinttu on torkkumassa, sen verran vei voimia tuo lenkki.

Eilen käytettiin noita poropoikia, Saikea ja Jetiä taas näytillä, tällä kertaa oltiin Raahessa ryhmänäyttelyssä. Molemmat pojat sai H:n. Tuomari Saija Juutilainen oli tiukka mutta arvosteli koirat hyvin ja perusteellisesti ja oli kiva kun hän kertoi selvästi mikä koirassa oli hyvää ja miksi hän antoi H:n. Raahesta palaillessa Pudasjärvelle, tehtiin sitten reissu kasvattaja-tädin luokse. Sinttu ei ookkaan käyny Satun ja Kaitsun luona aikoihin, viimeksi silloin kun se oli viiden kuukauden ikäinen. Oli siis jo aikakin :)) Sinttua vähän jännitti alussa kun Mare ja Lyyti-äiti pääsi tutkii uutta kakaraa joka niiden pihalle ilmestyi, mutta kyllä se sitten jo ihan uskalsi olla. Nyt kun taas tauon jälkeen nähtiin Lyytiä, niin ei ole omena kauas puusta pudonnu - Sintussa on tosi paljon samaa kun äidissään. Samanlaisia riekkujia! =)

Muutoinpa ei suurempia oo tehty tai mitään ei ole tapahtunut. Tokotreeneissä ei olla vielä tälle vuotta keretty käydä, mutta ei meillä nyt mitään tiukkaa aikataulua olekkaan niin mennään sitten taas kun joudetaan. Itseksemme kyllä välillä aina treenaillaan ja viimeksi treenit menikin hienosti - tauko on tehnyt Sintulle hyvää.