Toipuminen etenee täällä hienosti smiley Eilen poistin Sintulta tukisiteen aamupäivällä. Polvi oli turvonnut, mutta haava näytti oikein siistiltä.

_full.jpg

_full.jpg
Leikkaushaava 3 päivää leikkauksen jälkeen. Tukiside on juuri poistettu.

Sinttua on haava ruvennut vähän häiritsemään, ehkä sitä hieman kutittaa. Etenkin nyt kun side on pois, olen pitänyt kauluria Sintulla ja sitäkös Sinttu aluksi inhosi! Eilinen oli aika ikävä päivä siinä mielessä, että Sinttu ei millään meinannut hyväksyä kauluria, vaan vinkui sen minkä kerkesi. Sen mielestä kaulurin kanssa ei VOI liikkua eikä tehdä mitään ja sekös muoria ärsytti... Sinttu yritti vaativasti komentaa ihmisiä ottamaan kauluri pois, mutta huomaamattomuus auttoi ja lopultakin Sinttu hyväksyi sen, että kauluri on kaulassa ja sen kanssa VOI olla ja myös liikkua wink Jopa yöllä kuulin Sintun vaihtavan välillä nukkumapaikkaa ja vaikka kauluri ottikin johonkin joskus kiinni, Sinttua ei enää tuntunutkaan haittaavan se. Nyt se on oikein hienosti kaulurin kanssa.  Ei Sinttu tykkää kun sen sille laittaa, mutta toki Sinttu saa pienen palkan aina kun kauluri täytyy sille laittaa, joten se tekee kaulurista hieman kivemman. Ja aina kun pystyn Sinttua varmasti seuraamaan, kauluri on pois.

_full.jpg

Eilen aloitimme 3x5 minuutin lenkit. Hitaasti koitetaan mennä ja vetämättä hihnassa, mutta välillä se on aika haastavaa. Eilen Sinttu olisi omasta mielestään voinut jo vetää parit hepulitkin pihalla surprise, mutta onneksi se uskoi kun komensin olemaan sievästi. Huhheijaa mitä tästä vielä tuleekaan, kun Sintulle kertyy paineita koko ajan lisää ja jalka kun alkaa olla koko ajan parempi.... Eilen aloitimme myös jumpan. Vehnätyynyllä lämmitän ensin noin 10 minuuttia leikattua polvea, sitten taivutetaan polvea Sintun halujen mukaan ja sitten polvi suoristetaan. Tuo liike toistetaan noin 10 kertaa ja tämä koko sarja tehdään päivässä 2-3 kertaa.

_full.jpg

_full.jpg
Leikattu polvi 4 päivää leikkauksen jälkeen.

Tänä aamuna polvi näytti paljon paremmalta kuin eilen. Turvotus oli laskenut selvästi ja haava on edelleen siisti ja kuiva. Aamukävelyllä Sinttu nuuskutellessa varasi painoa molemmille takajaloille ja käveli taas paremmin kuin eilen. Aivan ihanaa!! laugh Koko ajan on tullut pieniä edistymisiä, mikä tuntuu erittäin hienolle!