Sunnuntaina starttailtiin aamulla Oulua kohti Emma-Lotan kyydissä. Lähdettiin puoli kahdeksan jälkeen jo ajelemaan ja perillä oltiinkin hyvissä ajoin. Sinttu ja Lenni matkusti tosi hienosti yhdessä takakontissa, vaikka aiemmin eivät ole yhdessä autossa olleetkaan. Saatiin häkit hyvään paikkaan heti kehän laidalle. Sää oli mukava, ei ollut kuuma eikä kylmä. Aurinko alkoi paistaa vasta joskus päivällä. Koirille oli parempi kun ei ollut mahoton helle päällä.

Sinttu nukkui taas, niinkuin aina näyttelyissä, niin kauan rauhassa omassa häkissä, että meidän vuoro tuli mennä kehään. Siinä katellessa kehän tuomarointia, minusta alkoi niin tuntua, että tänään ei voi mennä meillä kovin hyvin...olin ihan varma että nyt tulee meille eka H. Ajattelin että tuomari sanoo Sinttua massiiviseksi ja matalaksi nartuksi taas kerran ja päätin et jos saatais edes se EH, niin oon tosi tyytyväinen. No, kehään mentiin ja kuulin joitain pätkiä arvostelusta. Se kuulosti tosi hyvältä! Mulla meni ohi eka lause, joten en kuullut mitä Sintun koosta sanottiin. Mietin, että kumminki siitä on taas jonkunlainen huomautus, vaikka muuten tosi hyvältä arvostelu kuulostikin. Lopulta sihteeri tuli ja anto meille ERIn enkä minä ollut uskoa silmiäni! Vitsit, kun olin mielissään! a035.gif Arvostelussa luki "erinomaisen kokoinen ja vahvuinen narttu". Näin ne siis vaihtelee nämä mielipiteet. Kilpailuluokassa Sinttu sijoittui vielä kolmanneksi ja PN-kehästä meidät käteltiin heti veke. Lopuksi oltiin taas osana Ragdolls-kennelin kasvattajaryhmää ja hienosti meni jälleen! Hienommin ei olis voinu mennäkkää, tuloksena ROP-kasvattaja! Mahtava päivä kyllä kaikenkaikkiaan, kun Lennikin sai EHn ja antoi tuomarin tutkia tosi hienosti! k050.gif

Meidän misseilyt jää nyt hiukan taas tauolle, kun Sinttu alotti karvanlähdön. Sillä lähtee ihan mielettömästi nyt karvaa ja kohta lähtee varmaan vieläki enemmän. Katsellaan, jos Seinäjoelle mentäis sit seuraavaksi lokakuussa.