Tälle kesää kävimme vielä yhden reissun Väätäjälammen mökillä elokuun ja syyskuun vaihteessa. Tällä kertaa mukaan pääsivät myös Kata ja Jeti smiley Ensimmäisen kerran tuli nyt myös kokeiltua soutamista Viljan kanssa. Vilja oli veneessä kuin vanha tekijä ja se meni itse laiturin nokasta kyytiin ja unohti veneessä kokonsa ja painonsa täysin. Vene keikkui välillä aika kivasti, kun "pikkuneiti" seikkaili ympäri venettä. Hiukan täytyi opastaa penskaa olemaan veneessä aloillaan, jos kuivana halutaan pysyä. Sinttukin pääsi souturetkelle, mutta kaukana ei käyty, kun Sinttua rupesi hiukan jännittämään.

_full.jpg
Tähystäjä-Vilja

_full.jpg 
Sinttu veneilemässä.

_full.jpg
Jeti veneessä.

Koirilla riitti taas kivaa puuhaa mökillä. Etenkin Vilja oli taas koko ajan touhuamassa ja arvatkaa kuinka Vilja nautti kun sai olla koko päivän ulkona irti ja kun öttiäisia ei ollut! Edes illalla en saanut Viljaa vapaaehtoisesti mökkiin nukkumaan, se olisi nimittäin halunnut nukkua pihalla. Minun piti hakea se sisälle ja komentaa nukkumaan, kun siitä ovella vinkumisesta ei meinannut tulla loppua. Sinttu nukkui välillä mökissä, välillä terassilla tai pihalla. Välillä sekin juoksenteli tai kävi uimassa smiley

_full.jpg 
Sinttu rannassa.

_full.jpg 
Viljan puuhia laiturin alla.

Yksi ihanimmista asioista loppukesässä ja alkusyksyssä on lämpimät ja pimeät illat nuotiolla. Nuotiolla vietettiinkin iltaisin aikaa ja koirat tietenkin makoilivat heti lähettyvillä herkkupalojen toivossa. Illalla kun alkoi olla pimeää, laitoimme pihalle tulet soihtuihin ja mökkiin kynttilöitä. Oli tunnelmallista!

_full.jpg 
Vaahtiksia nuotiolla, nam!

_full.jpg 

Ensi kesän reissuja odotellessa... smiley