Viime viikonloppu oltiin Sintun kanssa taas Pudasjärvellä. Se oli sellainen pidennetty viikonloppu, mentiin jo keskiviikkoiltana ja palailtiin Raaheen sunnuntaina. Oli sinällään aika rankka reissu tällä kertaa, kun Sinttu oli poropoikien mielestä kerrassaan vastustamattoman tuoksuinen :)) Jeti-mies varsinkin meni ihan sekaisin hajuista, mutta siinähän se viikonloppu silti meni. Joka päivä reissun ajan käytiin taas Tuulijärvellä lenkkeilemässä. Alussa pysty pojatki olee hyvin mukana mut eihän se sitte tärppien aikaan auttanu ku lenkkeillä tyttöjen kesken. Lauantaina hoksattiin tehdä jäälle nuotiokin ja paisteltiin siellä sitten makkarat. Sinttu puhahteli aina välillä pilkkijöille meidän paistellessa makkaroita. Ilmeisesti ne oli jotenkin kummallisia pikku-neidin mielestä. :)

Tiistaina meillä olikin Sintun kans vähän erilainen päivä täällä Raahessa. Lähdettiin iltapäivällä Sannan ja Mikon luokse ja jätin Sintun sinne Mikolle hoitoon ja Brutukselle leikkikaveriksi. Sannan kanssa lähdettiin parin kilometrin päähän tallille ratsastaa Sannan suokkitammalla. En oo pitkään aikaan ratsastanu, varsinkaa koulua kentällä ja olihan niin huippua että! :)) Ellu-tamma tosin meinasi ensin ettei se aio kyllä ravata tai muutenkaa oikeen kuunnella kuskia, mutta hyvin yhteistyö sitte lopulta pelas. Laukatki nousi hienosti molempiin suuntiin, se on kuulemma Ellulle joskus hankalaa. Loppukäynnit käytiin kävelee maastossa. Sinttu oli sillä aikaa paininu aidatulla pihalla Brutuksen kanssa ittensä väsyksiin. Sitten kaverukset erotettiin niin että Brutus oli häkissä ja Sinttu siinä pihalla. Ihan siksi kun Sinttu vielä tuoksui niin ihanalle Brutuksen mielestä. Siinä se tyttö auringonpaisteessa makoili kun mentiin takaisin. :) Olihan se iloinen kun mamma tuli viimein sitä hakemaan! Kotona uni maittoi molemmille ja mulla vieläki joka paikka jumeksissa ratsastuksesta :)

Tänään käytiin sitten Satun ja Myyrän kanssa lenkkeilemässä. Käveltiin Mustiin ja Mirriin, mistä Satu osti Myyrälle näyttelyhihnan. Sintun kanssa sillä aikaa kierreltiin myymälässä ja Sinttua kiinnosti kovasti kaikki herkut ja luut. Harmi kun jäi rahat kotiin (vai sanoisinko että onneksi ne jäi kotiin...heh!). Mustista ja Mirristä jatkettiin matkaa keskustaan päin ja sieltä taas junaradan vierustaa ja pururatoja pitkin Ollinsaareen. Kaverukset sai junaradan vierustalla juosta irti ja painia. Myyräkin oli vielä Sintusta normaalia kiinnostuneempi, mutta alkaa nuo juoksut jo olla aika lailla ohitte. 

Tässä ei enää meillä kauan ookkaa niin alkaa olla kesäloma ja paikkakunnan vaihto kesäksi edessä. Tämä kuu loppuun enää ja aikahan menee kyllä niin nopiaa että ei tajuakkaa. Tokoilut meinasi kans ensin jäädä kesäksi tauolle kun Pudasjärvellä ei oo oikeen mitään mahiksia ohjattuun treenailuun, mutta nytpäs toukokuussa siellä alkaakin tokon alo-kurssi, jonne ilmotin heti meidät mukaan. :) Ja kuvauksia ootellaan, jos voitais sitte sitäkin agiliitoa kokeilla kesällä kunnolla :)) Semmosia meille taasen.