Vuodatuksella oli tässä semmoinen kuukauden mittainen ongelma, eikä sinä aikana voinut päivittää blogia ollenkaan. Tässä kesän aikana on molemmat tytöt päässeet pyörähtelemään kehissä lähialueen näyttelyissä. Juhannuksen jälkeen kävimme molempien kanssa Rovaniemellä. Sintulla ei vielä silloin ollut karva ihan parhaimmillaan, kun uusi turkki oli vasta tuloillaan, mutta ERIn Sinttu silti sai  Vilja-penska sai myös irlantilaiselta tätiltä ERIn ja sijoittui luokassaan kolmanneksi. Kivasti siis meni!

Sinttu Rovaniemellä. Kuva Kai Halttu 

Seuraavana oli vuorossa Oulun KV näyttely, mihin oli ilmoitettu vain Vilja. Sinttu sai kasvatella kotona turkkia...  Viljalla menikin Oulussa aivan huippuhienosti, Vilja nimittäin valittiin rotunsa parhaaksi junioriksi ja ensimmäinen sijoitus PN-kehässä tuli jo heti toisessa näyttelyssä, VAU!! Jäätiin myös odottelemaan isoa kehää, missä valittiin Royal Canin-juniori, mutta siellä ei menestystä enää sitten tullut. Viljakin oli isossa kehässä jo niin väsynyt enkä edes kauheasti kehdannut siltä enää vaatia, olihan meillä jo niin hieno päivä takana kuitenkin!

Vilja Oulun KV näyttelyssä ROP-juniori. Kuva Piia Kinnunen

Viimeisimpänä kävimme viikko sitten Paltamossa ryhmänäyttelyssä. Tuomari oli siellä kyllä äärimmäisen tiukka ja tarkka, nartuista ainoastaan kaksi sai SA:n. Viljalle tuomari antoi EH:n ja sijoitti luokan kakkoseksi heti Vini-siskon perään  EH:n syyksi tuomari sanoi, että Viljalla on vielä kovin kapea pää ja luustoltaan saisi tyttö olla vankempi. No, voihan se olla että tämän ikäisellä ei pää vielä aivan valmis ole, sitäpä siis kasvattamaan...  Sinttu sai Paltamosta ERIn ja voitti myös avoimen luokan, mutta koska tuomari ei Sintun korvien takia halunnut antaa SA:ta, niin PN-kehään asti ei päästy ja se viimosen sertin metsästys siis jatkuu vielä...